Filtrul cautat

Anvelope Rosava

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO ROSAVA

Producătorul de cauciucuri Rosava are sediul în Ucraina, la Bila Tserkva și are o capacitate de producție de aproximativ 3.5 milioane de anvelope Rosava anual. Producătorul vinde un procent de 50% pe piața locală și restul, pe piețele din aproximativ 60 de țări din Rusia, Europa, Asia, Africa, America de Sud și de Nord.

Fabrica de cauciucuri Belotserkovsky, unde sunt produse Rosava anvelope pret bun, a fost înființată în 1972 și în acest moment, oferă companiei JSC Rosava calitatea de a fi cel mai mare producător de cauciucuri din Ucraina.

O a doua marcă ce aparține aceluiași producător, pe lângă Rosava, este Valsa. Împreună, acestea înseamnă peste 150 de mărimi standard la nivelul modelelor fabricate, destinate automobilelor, camionetelor, vehiculelor comerciale, utilajelor agricole și utilajelor folosite pentru construcția drumurilor.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE ROSAVA IEFTINE?

Înainte de a alege o marcă de anvelope, e recomandat să faci o scurtă analiză asupra acelor trăsături ale produsului care ți-ar susține cel mai mult stilul și obiceiurile de condus. E important să analizezi variabile precum tipul de drum pe care circuli cel mai des (una e să mergi des pe autostradă sau pe drumuri pe care este permisă o viteză mai mare și alta e să circuli doar în oraș), obiceiurile tale la volan (de exemplu, dacă de obicei păstrezi distanța de siguranță între mașini sau felul în care obișnuiești să iei virajele), condițiile meteo din regiunea în care circuli cel mai mult și chiar și un estimat optim de consum de carburant (care poate fi influențat și în mod pozitiv și în mod negativ de o anvelopă). De-abia apoi, în urma acestei analize, dacă te decizi asupra Rosava cauciucuri pret bun, le poți găsi cu ușurință pe euro-cauciucuri, unde e disponibil și un comparator de produse. Astfel, poți compara până la patru modele diferite de anvelope, astfel încât să găsești Rosava cauciucuri preturi bune și să alegi cea mai bună anvelopă pentru mașina ta. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 15
a anumitor produse 15
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus