Filtrul cautat

Anvelope Profil

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Vânzător

ANVELOPE AUTO PROFIL

Producătorul de anvelope Profil este o companie cu sediul în Polonia, înființată în 1984. La început, producția acesteia era de 1000 de anvelope pe lună iar până în 2008, dezvoltarea companiei a permis ca acest ritm lunar de producție să crească până la 24 000 de anvelope. Conform reprezentanților companiei, această creștere a fost posibilă datorită unui program bine pus la punct de integrare a unor noi tehnologii, astfel încât calitatea să nu aibă de suferit.

Compania se ocupă cu producția și vânzarea de cauciucuri Profil pentru toate tipurile de mașini – personale, off road, în toate mărimile și modelele, atât dedicate sezonului cald cât și celui rece.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE PROFIL IEFTINE

Înainte de a hotărî care este cea mai bună marcă de cauciucuri pentru mașina ta, e important, în afară de evidentele limitări de buget, să analizezi cu atenție care sunt nevoile tale ca șofer. Găsești foarte simplu Profil cauciucuri pret mic însă trebuie să te informezi și asupra standardelor UE ale produsului și – de ce nu – să citești mai multe despre istoria companiei. Pentru a identifica acele Profil anvelope pret mic care îți sunt de folos, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Profil cauciucuri preturi este doar o variabilă. Trebuie să știi în mod precis ce nevoi ai de la acest cauciuc – dacă de exemplu ești obișnuit să conduci în oraș, ai nevoie de niște anvelope mai simple, pe când dacă mergi cu viteză, dacă mergi mult pe autostradă sau dacă nu ești obișnuit să frânezi din timp, ai nevoie de o anvelopă care să te susțină în aceste situații prin caracteristici specifice. Astfel, indicii de viteză, de economie de carburant, de frânare pe suprafețe umede sau nivelul de zgomot sunt relevante.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 5
a anumitor produse 5
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus