Filtrul cautat

Anvelope Pirelli

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO PIRELLI – ISTORIA PRODUCĂTORULUI

Pirelli este o companie multinațională cu sediul în Milano, Italia, listată la bursă încă din 1922, care a fost legată, pentru o perioadă, de consorțiul chinez de stat ChemChina. Pirelli este unul din cei mai mari furnizori de anvelope pe plan global, după nume precum Bridgestone, Michelin, Continental sau Goodyear. Pirelli e prezentă în peste 160 de țări, are 19 fabrici în care se produc anvelope, aflate în 13 țări și o rețea de aproximativ 12 500 de distribuitori. Compania de anvelope Pirelli este fondată în 1872 de către Giovanni Battista Pirelli și în acest moment îl are ca chairman pe Ren Jiaxing și ca CEO pe Marco Tronchetti Provera. Produsele sunt anvelope pentru mașini, motociclete și biciclete, în 2016 avea aproximativ 37 000 de angajați și încă din 1907 a sponsorizat competiții de sport și momentan este furnizor exclusiv de anvelope pentru FIA Formula One World Championship (până în 2019) și pentru FIM World Superbike Championship.

POTRIVITE PENTRU TOATE SEZOANELE ȘI TOATE TIPURILE DE DRUM

Fiind situat în topul producătorilor de anvelope Pirelli pret mare, percepția asupra anvelopelor acestui brand este că sunt foarte rezistente și de încredere. Se consideră că marca Pirelli este o garanție a celor mai bune materiale, a unei calități superioare, a tehnologiei și expertizei testate și funcționale în multe tipuri de condiții de drum, inclusiv cele meteo.

Șoferii care aleg cauciucuri Pirelli pret mare sunt convinși de capacitatea de frânare excelentă a unui cauciuc de tipul P-Zero Corsa și de tracțiunea eficientă a acestuia, de promisiunea de maximizare a confortului în oraș a anvelopei Cinturato P1 Verde sau de alte trăsături pe care Pirelli le garantează cu marca sa cunoscută – rezistența la uzură, manevrabilitatea crescută și nivelul de confort mare.

Pneuri Pirelli sau Pirelli cauciucuri preturi corecte promit accesul la o experiență bună de condus. P-Zero Rosso, pentru performanțe sportive sunt un exemplu de performanță și de manevrabilitate extrem de precisă, chiar și pe drumuri dificile. E o anvelopă realizată pentru performanță și confort, dedicată mașinilor medium sau high-powered.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE PIRELLI IEFTINE

A folosi anvelopa corectă pentru fiecare sezon, anticipând, pe cât posibil, dificultățile pe care le poți întâlni în sezonul rece sau eventualele precipitații masive din sezonul cald, reprezintă o condiție importantă a unei experiențe sigure la volan.

În cazul în care consideri marca Pirelli ca fiind potrivită pentru bugetul și nevoile tale și ale mașinii, pentru a identifica modelul exact de anvelopă pe care să-l echipezi pe mașină, e recomandat să faci o analiză a stilului tău de condus și a obiceiurilor tale la volan. Decizia asupra anvelopei trebuie să fie una care să susțină stilul personal. De exemplu, dacă obișnuiești să conduci cu viteză, pe autostradă, destul de des, atunci concluzia ar putea fi că ai nevoie de Pirelli anvelope pret corect, care să aibă o bună rezistență la uzură și să fie foarte stabile. Dacă mai degrabă conduci în oraș, unde ai o viteză medie mică, atunci ai nevoie de un model de anvelopă Pirelli cu trăsături optimizate pentru această situație – zgomot mic, aderență decentă și manevrabilitate bună.

Următorul pas pentru a găsi Pirelli cauciucuri pret mic poate fi să folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Introduci dimensiunile necesare, apoi alegi din lista de oferte maxim 4 produse care vor fi comparate pe o pagină separată la nivel de preț dar și la nivel de ceea ce oferă – clasele în care sunt încadrate, conform standardelor UE și alte variabile. Astfel, te asiguri că găsești acel pret anvelope Pirelli care să fie cel mai bun pentru tine și nevoile mașinii tale.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2953
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 2953
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus