Filtrul cautat

Anvelope Maxxis

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO MAXXIS

Producătorul de cauciucuri Maxxis este Cheng Shin Rubber Industry Co, un producător chinez care este pe locul 9 ca și mărime în topul companiilor de anvelope, la nivel global. Producătorul chinez operează sub numele Maxxis în câteva țări și este prezent pe piața auto din țări precum China, Taiwan, Thailanda, Vietnam, USA, Arabia Saudită, Canada, UK, Germania, Italia, etc.

Producătorul chinez promite cauciucuri Maxxis calitative, durabile, cu un zgomot redus de zgomot, cu design eficient în ceea ce privește aderența și stabilitatea, cu bune performanțe inclusiv pe carosabil umed. Se pare că design-ul canelurilor de pe suprafața anvelopei este unul performant și oferă o bună eliminare a apei și o aderență eficientă.

TRĂSĂTURI ANVELOPE MAXXIS

Există modele de Maxxis anvelope pret bun destinate mai multor tipuri de mașini – mașini personale, SUV-uri, camionete, dube și camioane. Producătorul chinez se laudă cu multe îmbunătățiri din punct de vedere al tehnologiei, iar centrele de test certifică calitatea unor anvelope Maxxis ieftine, cum sunt cele destinate vehiculelor 4X4.

Maxxis cauciucuri preturi nu sunt, in general o problemă – vei găsi modele potrivite cam oricărui tip de buget, disponibile online, pe site-urile de profil sau offline, la magazine auto sau ateliere pentru mașini.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MAXXIS IEFTINE?

În mod evident, prețul este foarte important pentru orice șofer – întreținerea mașinii poate fi destul de costisitoare, și dacă ai un pic de experiență ca șofer, ai învățat cu siguranță că trebuie să-ți împarți bugetul destinat mașinii în mod eficient. Oricât ar fi de important, prețul nu trebuie să fie singura variabilă pe care trebuie să o ai în vedere atunci când te decizi asupra unor anvelope cu care să-ți echipezi mașina. Este foarte important ca anvelopele alese să te și sprijine în punctele cheie (aderență, manevrabilitate, stabilitate, etc.) acolo unde ai nevoie, în funcție de experiența și obiceiurile tale de condus.

Dacă vrei să cumperi Maxxis cauciucuri pret dar nu ești sigur dacă modelul respectiv îți îndeplinește cerințele, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. De pe prima pagină, în care introduci dimensiunile cauciucului necesar a fi echipat pe mașină, vei fi redirecționat către a doua pagină. Pe aceasta, poți ordona lista de produse după pret, astfel încât vei avea la îndemână mai multe tipuri de cauciucuri care sunt în bugetul disponibil. Apoi, poți alege maxim 4 modele de anvelope pe care le vei analiza într-o pagina diferită – acolo vei vedea un tabel în care sunt trecute toate trăsăturile fiecărui produs, astfel încât să-ți fie mai ușor să iei decizia cea mai bună pentru tine. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1210
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1210
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus