Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 50 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Anvelope Vara 205 50 R16: IMPRESIONANTE ȘI PUTERNICE

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 205 50 16, ești norocos – această dimensiune de anvelopă este printre cele mai populare, asta înseamnă ca vei găsi relativ ușor anvelopele dorite, consultând oferta mai multor producători importanți. Continental, Michelin sau Falken îți pun la dispoziție anvelope vara 205 50 r16 pret corect care te vor impresiona din toate punctele de vedere.

Recomandare – modelul Z Line

Unul din produsele care se remarcă în acestă categorie este Z LINE, de la Nokian. Diferit de anvelope vara 205 50 r16 ieftine, acest model impresionează prin compoziția de cauciuc, realizată prin proceduri moderne de nanotehnologie. Întregul design oferă mici detalii care se dovedesc a fi deosebit de utile în ceea ce privește manevrabilitatea crescută a mașinii dar și de exemplu felul în care cauciucul elimină apa, în cazul unui drum pe timp de ploaie.

Un alt model interesant este HD 921 XL de la Haidaboasts, cu un model sofisticat pe banda de rulare, care crește tracțiunea și aderența. Mai mult, este un model care nu este deloc zgomotos și astfel echiparea sa pe mașină crește confortul la volan.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 151
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 151
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus