Filtrul cautat

Anvelope Malatesta

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE AUTO MALATESTA

Malatesta e un producător de anvelope italian, cu sediul la Anagni, la 50 de kilometri de Roma. Compania și-a început istoria în 1946, cu un magazin în centrul Romei care avea o activitate concentrată pe reparația de cauciucuri și vânzarea de anvelope noi și folosite. În 1968, compania s-a mutat într-o zonă suburbană, într-o fabrică mai mare, de două mii de metri și astfel a fost posibil ca producția de anvelope Malatesta să fie extinsă. Următorul pas a fost construcția unei noi fabrici în Anagni, care a oferit mai mult loc producției de anvelope reconstruite. În acest moment, compania vinde cauciucuri Malatesta reconstruite pentru mașini, camionete, camioane, raliuri și autocross, dar și pentru iarnă.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MALATESTA IEFTINE?

Înainte de a-ți alege marca pentru noile anvelope pe care să le echipezi pe mașină, e recomandat să faci o scurtă analiză a nevoilor tale ca șofer. E important să analizezi variabile precum tipul de drum pe care circuli cu mașina cel mai des (ex. autostradă sau drum din interiorul orașului), obiceiurile la volan – felul în care faci virajele, sau modalitatea prin care frânezi atunci când ești în trafic și chiar și condițiile meteo din regiunea în care circuli cel mai des. După această analiză, vei putea prioritiza acele trăsături ale unei anvelope noi care sunt relevante pentru tine și mașina ta, clarificare ce poate simplifica destul de mult procesul de decizie asupra unei perechi de cauciucuri.

Dacă te-ai decis asupra mărcii Malatesta anvelope pret mic găsești destul de simplu offline sau la magazinele online. În general, pentru a ajunge să găsești Malatesta cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, după ce ai setat dimensiunile (de pe același site) necesare pentru noile anvelope. Oferta producătorului este destul de bogată, astfel încât ai destul de multe șanse să găsești Malatesta cauciucuri preturi foarte bune.

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Aici gasiti cele mai interesante produse!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 43191
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 43191
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus