Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Constructie

Average Test Review

pana la

ANVELOPE AUTO KINGSTAR – CALITATE PENTRU PRODUSE IEFTINE

Siguranța și confortul sunt foarte importante, atunci când discutăm despre anvelopele echipate pe mașina personală. De cele mai multe ori, aceste trăsături ale unui cauciuc sunt destul de scumpe și atunci, dacă este important să ai anvelope budget, poți alege un producător de anvelope precum Kingstar. Fiind deținut de Hankook, ai șanse bune să găsești Kingstar cauciucuri preturi mici însă calitatea acestora să fie foarte bună.

În acest moment, Kingstar anvelope pret bun sunt bine cunoscute pe plan global, deși această ascensiune în popularitate a fost una de lungă durată.

Kingstar este deținut de Hankook, un brand care e în top 10 producători de cauciucuri la nivel global și care are birourile în Coreea. Această apartenență garantează accestul la tehnologie avansată, astfel încât pe piață ajung anvelope Kingstar ieftine dar și bune.Comparativ cu brandurile mari – Goodyear, Pirelli, Dunlop sau Michelin, care au prețuri relativ mari, Kingstar combină expertiza/ calitatea (marca Hankook) cu un preț mic. Oferta este și ea bogată – există anvelope Kingstar ieftine pentru majoritatea mașinilor, în lățimi convenționale (185, 195, 205, 215) dar și diferite diametre (13 – 17 inch). Șoferii mai pot alege și din mai mulți indici de viteză, disponibili pe diferite modele de Kingstar cauciucuri pret bun.

ANVELOPE KINGSTAR – CONSTRUITE CU TEHNOLOGIE HANKOOK

Un exemplu din categoria de anvelope Kingstar este modelul SK70 – manevrabilitate crescută, un profil durabil și o aderență bună chiar și pe carosabil umed. Un alt exemplu de anvelopă sigură și confortabilă la drum este Kingstar RF 03, potrivită pentru vehiculele off road, iar pentru camioane și dube, unul din cele mai bune produse este anvelopa KingstarW410, care poate susține o greutate mare fără probleme.

CUM ALEGI ANVELOPE LA CEL MAI BUN PREȚ?

Înainte de a alege brandul sau calitățile cauciucului pe care-l vrei echipat pe mașină, este recomandat să începi cu o listă a nevoilor tale ca șofer. Această listă o poți alcătui în funcție de obiceiurile de condus (ex. conduci mai des cu viteză, pe autostradă, sau mai des în oraș, cu o viteză relativ mică?), de condițiile meteo specifice zonei în care mergi cu mașina cel mai des dar și în funcție de ceea ce simți că ar putea fi sprijinit în stilul tău de condus (ex. pentru un șofer începător, ar putea fi bine să fie aleasă o anvelopă care să mărească stabilitatea în viraje). Apoi, analizează cu atenție oferta care să fie încadrată în bugetul tău și de-abia apoi poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri, pentru a analiza prețul si caracteristicile anvelopelor de pe lista scurtă.

Mai mult…

Aici Kingstar Anvelope comparati preturile

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Kingstar

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2
a anumitor produse 2
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web