Filtrul cautat

Anvelope Jinyu

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

ANVELOPE JINYU

Producătorul de cauciucuri Jinyu are sediul în china iar compania care deține această marcă a fost înființată în 1995. La început, Jinyu livra produse doar pentru piața din Asia, însă datorită calității anvelopelor, acestea au devenit destul de repede disponibile și pe alte piețe, din alte regiuni ale lumii. Succesul înregistrat pe piețele din afara Asiei a declanțat o producție accelerată a Jinyu cauciucuri preturi bune, astfel încât acum producătorul are la dispoziție echipe de cercetare și testare care folosesc tehnologii avansate. Acest lucru – echipe active de cercetare și dezvoltare este un adevărat diferențiator în lumea anvelopelor, datorită competiției și a standardelor din ce în ce mai ridicate în ceea ce privește fabricarea cauciucurilor.

Grupul mai deține și marca de anvelope Evergreen și deși ambele mărci sunt considerate a fi din categoria Buget, acestea merg foarte bine – sunt produse aproximativ 11 milioane de anvelope annual de către Jinyu. Dacă ești în căutarea unor anvelope relativ ieftine, dar care să aibă totuși calități decente, poți alege Jinyu anvelope pret mic.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE JINYU IEFTINE?

Alte trăsături promise de producător în ceea ce privește Jinyu cauciucuri pret bun fac referire la eficiența de carburant, rezistența la rulare, tracțiune îmbunătățită și un nivel de zgomot redus. Poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri pentru a găsi cel mai bun cauciuc pentru mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 62
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 62
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus