Filtrul cautat

Anvelope Fullrun

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE FULLRUN

Producătorul de cauciucuri Fullrun este companiaa Qingdao Fullrun Tire Corp, o companie din China care produce anvelope din 2003. Fullrun cauciucuri preturi mici au început să fie exportate cu un oarecare succes, având mai mult de 30 de patente și o producție în care se folosesc tehnologii inovative – conform companiei producătoare. În prezent, se fabrică aproximativ 1 milion de Fullrun anvelope pret mic anual, majoritatea pentru export, la fabrica companiei din Qingdao. Există o gamă mare de produse sub această marcă, astfel încât poți găsi acest tip de anvelope pentru cam orice tip de mașină.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE FULLRUN IEFTINE?

În general, se pare că anvelopele de vară Fullrun sunt destinate acelor regiuni în care vara e lungă iar iarna este mai degrabă blândă. Ca și trăsături ale anvelopei, producătorul Fullrun promite o rezistență bună la uzură și o suprafață de contact cu un design care ajută la stabilitate și la siguranța în timpul călătoriilor cu mașina.

Dacă ești în căutarea unor Fullrun cauciucuri preturi bune, poți consulta oferta mai multor magazine online de pe piața românească, disponibilă pe euro-cauciucuri. Tot aici ai la dispoziție un comparator de produse, care te va ajuta să stabilești care din patru modele de cauciuc este mai relevant pentru tine ca șofer și mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 93
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 93
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus