Filtrul cautat

Anvelope Firestone

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO FIRESTONE – PUTERNICE ȘI STABILE

Istoria companiei Firestone a început acum mai bine de 100 de ani, în 1900 – atunci, compania Firestone Tire and Rubber Company fabrica cauciucuri pneumatice pentru caruțe și alte mijloace de transport ale perioadei respective. O dată cu apariția automobilelor, Firestone a văzut potențialul pieței și astfel, compania a devenit pionier în ceea ce privește producția de cauciucuri Firestone pentru mașini. Datorită amiciției dintre fondatorul companiei și Henry Ford, mașinile Ford au fost echipate încă din producție cu anvelope Firestone. În 1998, compania a fost vândută către corporația japoneză Bridgestone.

FIRESTONE – ANVELOPE PE TOATE GUSTURILE

Mulțumită ofertei bogate a producătorului, un șofer poate găsi cu siguranță modele de anvelope Firestone ieftine care să fie potrivite pentru mașina sa, orice model ar fi aceasta. Pe lângă Firestone cauciucuri pret bun disponibile pentru mașinile personale, mai există și anvelope de la această marcă pentru autobuze, dube, vehicule agricole. Publicul țintit de Firestone a rămas, încă de la începuturi, familia, motiv pentru care au insistat – atât ca și dezvoltare și research, cât și ca poziționare din punct de vedere marketing, pe siguranță ca și atribut al anvelopelor.

Pe piață, există foarte multe tipuri de Firestone anvelope pret bun pentru anvelope de vară, de iarnă și all-season. Marca este recunoscută pe piața de anvelope pentru aderența bună, pentru performanța ridicată și pentru un profil foarte bun dar și pentru învelișul anvelopei Firestone, care reduce riscul de acvaplanare.

CUM GĂSEȘTI FIRESTONE CAUCIUCURI PRETURI BUNE?

Dacă te-ai decis asupra mărcii Firestone, trebuie să știi că este recomandat să faci o mică analiză a stilului propriu de condus, înainte să achiziționezi o anvelopă, orice marcă ar fi aceasta. Este de dorit să găsești acele trăsături sau obiceiuri la volan care trebuie susținute de anvelopă. De exemplu dacă ești începător, probabil că vei avea nevoie de o anvelopă care să fie stabilă și să aibă aderență excelentă, pe când, dacă ai mai mult control asupra mașinii (dat de experiența mai mare la volan), ai putea alege o anvelopă care, pe lângă celelalte calități, să fie durabilă și să aibă un indice de viteză mai mare. Astfel, trăsăturile unei anvelope sunt specifice unor anumite stiluri de condus. Pentru a lua o decizie cât mai bună, poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri. Acolo poți analiza comparativ – funcționalități, preț, etichete UE între patru modele de anvelope, astfel încât la final, decizia ta să fie cea mai bună și din punct de vedere al bugetului, dar și al utilității.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 545
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 545
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus