Filtrul cautat

Anvelope Falken

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO FALKEN

Producătorul japonez de cauciucuri Falken a intrat pe piață încă din 1983, cu anvelope destinate mașinilor sport, care puteau fi folosite atât pe circuitul de curse cât și pe șosele. Astăzi, compania și-a diversificat oferta și găsești cauciucuri Falken pentru mașini, SUV-uri sau pentru alte vehicule cu patru roți, dar și anvelope pentru camioane sau autobuze.

Numele Falken (tradus în limba română șoim), similar cu caracteristicile păsării, promite viteză, precizie, performanță superioară și agresivitate.

DE LA MOTORSPORT LA PRODUCȚIA ÎN SERIE

Cu o tradiție solidă în anvelopele pentru mașini de curse, există o moștenire care se simte și în prezent în ceea ce privește calitatea anvelopelor Falken. Participarea cauciucurilor Falken la întreceri cum ar fi American Le Mans Series și World Rally Championship, dar și – din 1999, la faimoasa cursă de 24 de ore de la Nurburgring se traduc astfel în cheie de calitate Falken. Producătorul japonez oferă clienților săi anvelope pentru călătoriile pe șosea, fabricate cu ajutorul unor tehnologii avansate, un proces în continuă evoluție. Anvelopele sunt produse în fabrici certificate ISO 9001.

CAUCIUCURI FALKEN – O OFERTĂ BOGATĂ

Există multe variante de anvelope Falken ieftine sau măcar la un preț decent, fiindcă oferta producătorului este și ea bogată – găsești anvelope de vară sau de iarnă pentru mai multe tipuri de autovehicule. Anvelopele de vară sunt cunoscute pentru rezistența la rulare și un risc redus de acvaplanare, fiind disponibile cu diferite design-uri ale suprafeței cauciucului. Hawks Euro Winter este un model de Falken cauciucuri preturi bune care te vor susține la drumuri sigure pe zăpadă sau pe carosabil umed. Există, bineînțeles și Falken cauciucuri pret optim pentru SUV-uri, camioane și autocamioane, cele din urmă promițând o perioadă foarte bună de viață, o dată echipate pe mașină.

CUM GĂSEȘTI FALKEN ANVELOPE PRET BUN?

O dată ce te-ai decis la marca Falken pentru noua achiziție de cauciucuri pentru mașina ta, probabil ai de ales între mai multe modele de Falken anvelope pret diferit. Bineînțeles, bugetul va fi una din cele mai importante variabile pe care le ai în considerare atunci când iei decizia finală. Însă, e important să faci o analiză și în ceea ce privește stilul tău de condus și nevoile mașinii tale pentru a reuși să găsești un produs optim pentru mașina ta. Poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri pentru a stabili ce tip de cauciucuri Falken sunt cele mai bune și apoi poți găsi cu ușurință, tot pe euro-cauciucuri, care este magazinul online care vinde anvelopa aleasă la cel mai bun preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1061
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1061
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus