Filtrul cautat

Anvelope Dunlop

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO DUNLOP

Inițial, Dunlop cauciucuri au fost produse de o companie din Marea Britanie, începând cu 1889. De-a lungul timpului, compania a fost fragmentată, iar marca – în acest moment, are mai mulți proprietari, în funcție de continent și regiuni. Sub marca Dunlop se fabrică și se vând mai multe produse pe lângă Dunlop cauciucuri pret bun, cum ar fi cauciucuri pentru avioane sau produse industriale. În ceea ce privește proprietarii Dunlop, aceștia sunt Goodyear și Sumitomo (una din cele mai mari companii producătoare de anvelope și produse din cauciuc din Japonia dar și pe plan global) care își împart regiuni de pe glob – Sumitomo în Asia și Africa, Goodyear în Australia iar în Europa și America de Nord, marca este folosită de un joint venture între Goodyear și Sumitomo. Doar în India, drepturile de a produce și de a comercializa anvelope sub numele Dunlop este deținut de o altă companie – Ruia Grup.

Ca și categorie, Dunlop este cunoscut ca un brand premium de anvelope auto, iar producătorul comunică produsele ca având atribute importante, cum ar fi siguranță și confort crescut.

ANVELOPE DUNLOP – TEHNOLOGIILE INOVATOARE

Anvelopele de vară Dunlop au fost echipate cu o tehnologie a brandului, denumită Hydro-Paddle. Această tehnologie implică un design special al suprafeței de contact a anvelopei care ajută la o rapidă eliminare a apei, atunci când plouă. Astfel, Dunlop cauciucuri pret adaptat la trăsăturile comunicate de producător, promit experiențe mai bune la volan pe carosabil umed.

O altă inserție tehnologică în construcția anvelopelor Dunlop este Self Supporting Technology, care permite ca unele pneuri Dunlop să poată funcționa eficient până la 50 de mile, la o viteză de 50 km pe oră chiar și atunci când cauciucul a făcut pană.

Majoritatea magazinelor auto vand anvelope Dunlop iar oferta brandului este variată, astfel încât vei găsi cu ușurință asemenea anvelope, dacă te-ai hotărât asupra mărcii. În principiu, există și Dunlop anvelope pret mare, dar există și modele la prețuri decente, potrivite pentru bugetele mai mici. Astfel, ai acces la un standard bun inclusiv în ceea ce privește compoziția de cauciuc, marca fiind privită ca fiind una din primele în top, la nivel global. Printre modelele cele mai populare (pret anvelope Dunlop diferă de la caz la caz) care reflectă calitatea se află SP Sport Maxx GT, Sport Maxx RT, SP sport Maxx TT, SP Sport Maxx, Fast Response, Direzza DZ102, SP Sport 300A, SP Sport 01, SP sport 2000E, SP sport 9000, SP 270R, SP Sport 300E, SP Sport 200E, SP Sport 200, Monza 200R, SP Sport LM 701, SP 10 3E.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE DUNLOP IEFTINE?

În primul rând, înainte de a analiza Dunlop anvelope pret pe site-urile de profil, este recomandat să faci o mică analiză asupra obiceiurilor tale de condus. Atunci când alegi o anvelopă, este bine ca trăsăturile ei (viteza maximă, nivelul de zgomot, aderența, stabilitatea, etc.) să adreseze fix nevoile tale. Un exemplu ar fi tipul de drum pe care obișnuiești să mergi – una e să mergi foarte des pe autostradă, caz în care ai nevoie de un anumit indice de viteză la anvelopele noi, de o foarte bună stabilitate și de aderență peste medie, alta e să mergi doar prin oraș, unde, pentru o viteză mai mică, ți-ar putea fi mai util să alegi o anvelopă care să aibă stabilitatea bună în viraje și care să fie foarte rezistentă la rulare.

Dacă te-ai hotărât la marca Dunlop pentru cauciucuri, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri pentru a găsi Dunlop cauciucuri preturi bune. Astfel, alegi din lista de produse până la patru Dunlop anvelope pret care ti-a atras atentia și apoi compari trăsăturile și etichetele UE pentru fiecare în parte, pe o pagină separată. În funcție de necesitățile pe care le ai conform stilului, obiceiurilor și drumurilor pe care circuli cel mai des, dar și de pret anvelope Dunlop pe care îl poți plăti, folosind euro-cauciucuri, ai acces mai rapid la cel mai bun produs, la cel mai mic pret de pe piață. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1295
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1295
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus