Filtrul cautat

Anvelope Dayton

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO DAYTON

Marca de anvelope Dayton este una din cele mai puțin cunoscute mărci ce aparțin grupului Bridgestone, deși istoria acestora o depășește pe cea a producătorului japonez cu aproximativ treizeci de ani. Fondatorul companiei a fost un soldat în rezervă, care a pornit în 1905 societatea Dayton Rubber Company, în Hamilton, Ohio, care producea mai multe tipuri de obiecte din cauciuc. În 1908, fostul militar bate palma cu un inventator și intră în producția de cauciucuri pentru mașini. O altă etapă în istoria Dayton este dezvoltarea sa în timpul celui de-al doilea război mondial, când compania a produs obiecte militare, pentru a susține forțele armatei. Începând cu 1950, compania a început să se extindă în Statele Unite, a cumpărat American Latex Products Corporațion și și-a diversificat liniile de producție.

Urmează debutul pe piața indiană, unde Dayton cauciucuri preturi corecte au avut și succes, iar mai apoi, un alt pas în viața companiei l-a reprezentat achiziția de către compania Firestone, un gigant al industriei în vremea aceea.

Începând cu anul 1988, Dayton ajunge în grupul Bridgestone prin achiziționarea Firestone de către grupul japonez. În anii următori, importanța Dayton pe piața globală a scăzut dar totuși, dacă vrei anvelope Dayton ieftine, te poți baza și pe calitatea acestora. În ultimii ani, producția de Dayton cauciucuri preturi bune se face la Poznan, Polonia, la fabrica Bridgestone din acest oraș.

DAYTON ANVELOPE PRET MIC – CUM LE GĂSEȘTI?

În primul rând, este clar la nivel international că marca Dayton, ce aparține grupului Bridgestone – Firestone, conține cauciucuri cu un raport optim calitate – preț, gândite și realizate special pentru a rezista unor condiții climatice severe (ex. Africa de Sud). Fiind o marcă de buget limitat, nu e greu să găsești Dayton cauciucuri preț mic însă trebuie să analizezi cu atenție și care sunt nevoile tale ca șofer (stilul de condus, viteza cu care mergi cel mai des, regiunea în care circuli, lungimea drumurilor pe care le faci cel mai des, etc.).

Vei găsi la Dayton anvelope de vară, de iarnă și all seasons, toate respectând cerințele unui buget mic dar păstrând standardele companiei – mama la nivel de fiabilitate a produsului și la raportul avantajos calitate – preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 107
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 107
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus