Filtrul cautat

Anvelope Cst

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

CAUCIUCURI CST

Producătorul de anvelope CST este compania Cheng Shin Rubber Ind (Cheng Shin Tire), cu sediul în China și fabrici în mai multe țări din Asia. Cu peste 20 000 de angajați, Cheng Shin, care produce CST cauciucuri pret mic, este cel mai mare producător de anvelope pentru biciclete din lume și oferă și produse din alte categorii. Distribuite în mai mult de 150 de țări de pe glob, CST cauciucuri preturi mici produse de Cheng Shin Tire sunt destinate bicicletelor, motocicletelor, vehiculelor all terrain, autovehiculelor, camioanelor și utilajelor agricole.

ANVELOPE CST IEFTINE

Anvelopele de vară CST oferă un nivel redus de zgomot, de 69 dB, asigură o tracțiune maximă dar și o bună stabilitate la viraje sau alte manevre și au un indice de viteză de 270 km/h. În plus, producătorul promite o aderență mare și o calitate bună a cauciucului, care va rămâne aderentă și stabilă chiar și în condiții de carosabil umed.

Dacă ești în căutarea unei CST anvelope pret bun, trebuie doar să introduci dimensiunile dorite pe euro-cauciucuri. Apoi, ai la dispoziție, pentru fiecare model de anvelopă la dimensiunile dorite, mai multe oferte de prețuri de la magazine online de top care comercializează acel model de cauciuc.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 573
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 573
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus