Filtrul cautat

Anvelope Cordiant

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO CORDIANT

Producătorul de cauciucuri Cordiant este una din cele mai mari companii rusești, cu 3 fabrici și 5 subsidiare, având un market share al pieței rusești de aproximativ 21.8% (informații din 2012). Cordiant produce și livrează pe piață peste 400 de modele de anvelope, destinate mașinilor de pasageri, camionetelor și camioanelor dar și pentru alte tipuri de autovehicule.

Principalele mărci sub care se fabrică și se vând aceste cauciucuri sunt Cordiant (pentru mașini și camionete), Cordiant Professional și TyRex (anvelope pentru camioane). Pe lângă desfacerea din Rusia, 20% din totalul produselor se vând în peste 50 de țări din întreaga lume iar, conform producătorului, există un focus pe dezvoltare și research, pentru a îmbunătăți oferta de cauciucuri pentru camionete și mașini.

CUM SĂ GĂSEȘTI ANVELOPE CORDIANT IEFTINE

Pentru a găsi Cordiant anvelope pret bun, primul pas pe care trebuie să îl faci este să analizezi nevoile mașinii tale, dar și ale tale – stilul de condus și obiceiurile pe care le-ai căpătat de-a lungul timpului pot fi îmbunătățite sau susținute de o dotare aleasă bine. Un exemplu ar fi distanța de frânare ca și calitate a unei anvelope – există diferențe mari, de până la câțiva metri în ceea ce ține de distanța de frânare mică oferită de o anvelopă performantă. Deci, dacă obișnuiești să frânezi din scurt sau nu reușești întotdeauna să păstrezi o distanță suficientă față de mașina din față, poate te ajută să îți îndrepți atenția asupra unui model de anvelopă care să îți ofere această îmbunătățire. La fel, viteza, tipul de drum pe care circuli de obicei (pe autostradă sau în oraș), anii de experiență la volan, felul în care obișnuiești să iei virajele și alte situații de tipul acesta pot da indicii foarte importante referitor la modelul de anvelopă de care ai nevoie.

Dacă după această analiză ai ajuns la concluzia că marca de Cordiant cauciucuri pret mic este cea mai potrivită pentru tine, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri pentru a alege cel mai bun cauciuc pentru tine. Având o ofertă bogată, poți găsi cu ușurință la producătorul rus de Cordiant cauciucuri preturi mici.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 55
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 55
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus