Filtrul cautat

Anvelope Avon

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO AVON

Producătorul de anvelope Avon are sediul în Marea Britanie, la Wiltshire. Cea mai mare divizie a Avon Rubber PLC este concentrată pe producția de echipament pentru armată și pentru alte industrii, cum ar fi cea de producție lactate.

ISTORIA CAUCIUCURI AVON

Compania Avon și-a început funcționarea în 1890, când aceasta producea roți solide și alte produse din cauciuc, printre care și componente pentru liniile ferate. Până în 1900 a început și producția de roți de bicicletă, apoi, din 1906, Avon a început să producă anvelope pentru mașini. După o serie de achiziții și de acțiuni menite să dezvolte compania, în 1997, Avon Tyres a fost vândută către Cooper Tire & Rubber Company.

AVON CAUCIUCURI PRETURI BUNE

Producătorul Avon cauciucuri pret mic se laudă cu un compus special de silica, îmbogățit cu polimeri, care există în cauciucurile produse sub această marcă. Mai mult, se pare că și design-ul este îmbunătățit, pentru a avea o mai mare eficiență.

Dacă ești în căutarea Avon anvelope pret bun, poți folosi un comparator de cauciucuri, cum este cel de pe euro-cauciucuri. Tot aici, ai la dispoziție o ofertă bogată pentru orice model de anvelopă, de la mai multe magazine online care comercializează online anvelope. Deci, dacă te-ai decis asupra mărcii Avon și vrei să găsești anvelope Avon ieftine, trebuie doar să intri pe euro-cauciucuri și să folosești funcționalitățile pe care ți le punem la dispoziție. Nu uita ca înainte de a te decide asupra unei anumite mărci de anvelopă, e bine să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale de condus. Astfel, vei stabili care sunt trăsăturile prioritare pentru tine, pe care trebuie să le aibă noua ta anvelopă.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 422
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 422
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus