Filtrul cautat

Anvelope Alliance

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO ALLIANCE

Alliance Tire Company (1992) Ltd este o companie israeliană de anvelope, cu sediul principal în Hadera, Israel, care produce cauciucuri Alliance pentru mașini personale și domeniul industrial, destinate piețelor din Europa, S.U.A, Japonia și America Latină.

Cu o istorie solidă în producția de anvelope Alliance a început încă din anii 1960 să livreze pe piață anvelope pentru tractoare, un domeniu în care va deveni un jucător de top. În 2007, producătorul de anvelope Alliance a fost cumpărat în întregime de Warburrg Pincus, un fond global privat și de către familia Mahansaria, la un preț de 48 de milioane de $ și o datorie de încă 100 de milioane de $. Încă din 2006, compania are mai mult de 950 de angajați și are un venit de peste 163 de milioane de $ (78% din export și 22% de pe piața locală). În 2007, familia Mahansaria a format compania Alliance Tire Group iar în 2009 a adăugat acestui grup de companii și firma GPX, care are mărcile Galaxy. Alliance Tire Group produce trei mărci de anvelope – Alliance, Galaxy și Primex. În 2016, Alliance Tire Group a fost cumpărată de Yokohama Rubber Company, unul din producătorii japonezi de cauciucuri.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE ALLIANCE IEFTINE

Indiferent de marca pe care o preferi sau de bugetul de care dispui, achiziția unor anvelope noi pentru mașină trebuie să pornească de la o analiză a nevoilor tale ca șofer. Astfel, este important să stabilești ce trăsături ale unui cauciuc îți sunt necesare pentru a-ți susține obiceiurile de condus. Dacă ești în căutarea unor alliance anvelope pret mic, trebuie doar să te informezi foarte bine. Pentru a analiza Alliance cauciucuri preturi bune vs. trăsături, poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri, astfel încât decizia asupra Alliance cauciucuri pret să fie cea mai potrivită pentru tine ca șofer și pentru mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 252
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 252
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus