Filtrul cautat

Achilles Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE ACHILLES

Producătorul de cauciucuri Achilles fabrică anvelopele în Asia. Marca aparține unei companii americane – American Pacific Industries, care lucrează cu mai multe fabrici de cauciucuri din Indonezia și din alte țări asiatice. Sediul companiei este în Houston, Texas și produce și distribuie mai multe mărci de anvelope, pe lângă Achilles cauciucuri preturi mici – Gladiator, Pegasus, Armour, Hartland, Advance și Farm King. Achille este o marcă de anvelope performantă, conform producătorului, destinată mașinilor de pasageri și dubelor.

ACHILLES ANVELOPE PRET VS. PERFORMANȚE

Anvelopele de vară Achilles oferă confort și performanță, o dată echipate pe o mașină. Cauciucurile promit stabilitate și manevrabilitate bună pe autostrăzi, oferind în plus și o rezistență bună la rulare. Unul dintre dezavantaje este reprezentat de zgomotul la rulare, care nu este dintre cele mai mici.

ANVELOPE ACHILLES IEFTINE – CUM LE GĂSEȘTI?

Atunci când este vorba de produse fabricate în Asia, în general prețul este mai mic. E important, în cazul oricărei mărci de anvelopă, să te asiguri înainte de achiziție de faptul că vei beneficia și de trăsături relevante pentru tine ca șofer (obiceiurile pe care ți le-ai format de-a lungul timpului) și o susținere cât mai bună pentru mașina pe care o conduci. E important să te informezi și să setezi o listă de trăsături absolut prioritare pentru noua ta anvelopă. Dacă ești în căutarea unor Achilles cauciucuri preturi mici, poți consulta oferta mai multor magazine online ce comercializează anvelope, oferte disponibile pe euro-cauciucuri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 11
a anumitor produse 11
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus