Filtrul cautat

Anvelope Accelera

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE ACCELERA

Producătorul de cauciucuri Accelera este o companie din Indonezia, iar în ceea ce privește Accelera cauciucuri preturi bune, modelele de vară, acestea sunt special realizate astfel încât să susțină bine mașina chiar și pe temperaturi ridicate, în timpul sezonului cald (unul din cele mai populare modele pentru vară este Accelera Epsilon). Cât despre modelele de Accelera cauciucuri pret bun destinate folosirii pe timp de iarnă, se distinge, conform producătorului, modelul Accelera X-Grip Snow.

Există mai multe dimensiuni pentru modelele de anvelope Accelera pentru vară, majoritatea având, conform producătorului, îmbunătățiri în ceea ce privește distanța de frânare (mai mică) dar și la nivelul aderenței pe uscat. Deși nivelul de zgomot este un pic mai mare – 72-74 dB, avantajul principal este dat de preț, la fel ca în cazul majorității anvelopelor produse în Asia.

Pentru Accelera anvelope pret bun pentru iarnă, modelul X-Grip Snow este unul din cele mai populare, cu un indice de viteză mai mare (potrivit pentru circulația pe autostradă) și o aderență optimă pe gheață și zăpadă.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE ACCELERA IEFTINE?

Dacă ești în căutarea unei perechi de anvelope noi marca Accelera, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Poți analiza până la 4 modele de anvelope pe o pagină separată din website, adică poți compara indicii, standardele și etichetele UE dar și prețul, pentru a alege acea anvelopă care este cea mai bună pentru tine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 80
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 80
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus