Filtrul cautat

Anvelope 235 75 R15

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

Pneuri 235 75 R15 – anvelope remarcabile de teren pentru masini tout-terain si SUV-uri

Dimensiunea anvelopei 235 75 R15 în zona de anvelope off-road este acasa. Datorita latimii benzii de rulare și anvelopelor late, înălțimea largă la această dimensiune este ideala pentru SUV-uri (SUVs und Offroader.) și masini tout-terain.

Tracțiune bună si confortin conducere

Dezvoltarea unei anvelope care combina perfect usurinta in manevrare și confortul la rulare, este extrem de dificil de realzat. Totul depinde de combinatia intre inaltimea si latimea anvelopei, compozitia benzii de rulare, precum si de forma profilelor. Anvelopele late, cum ar fi 235 75 R15 conving printr-o bună aderență. Acest lucru afectează performanțele de frânare, de manipulare și de tracțiune. Se aplică următoarele:la cresterea lățimii creste aderenta. Cresterea înălțimii afecteaza confortul rularii. Cu cât flancurile sunt mai mari, cu atât mai mult confort ofera anvelopa. Cu toate acestea, această formulă depinde de diametrul interior al anvelopei. Cu un diametru interior de 15 toli și o înălțime de anvelope 176.25 mm necesita dimensiunea 235 75 R15 oferta confort in conducere, deoarece proporția de cauciuc este foarte mare.

DYNAPRO HP de la Hankook - un consum de cdarburant redus anvelope pentru confort off-road

Din seria de anvelope 235 75 R15, care este caracterizata prin conducere bună și consumul redus de combustibil, seria Hankook DYNAPRO HP RA 23 este garanția largă de anvelope radiale. Anvelopele radiale late asigura vara o deplasare sigura si confortabila pe drum de tara. Datorită grupului de profile eficace la rulare si anvelopelor late se obtine o aderență excelenta pe teren umed. În UE pentru aceste anvelope Eticheta este marcata la clasa B. De asemenea convingător: eficienț energetica a anvelopei de vara (Sommerreifens). Anvelopa de confort cu consum redus de combustibil este silentioasa.

Anvelopa de teren 235 75 R15 oferă la dimensiunile lor plimbare confortabila și performanta deopotrivă. În general, o alegere bună pentru vehiculele de teren și SUV-uri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 157
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 157
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus