Filtrul cautat

Anvelope R22

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R22 – PENTRU 4X4

O pereche de cauciucuri r22 sunt de obicei destinate turismelor și vehiculelor 4X4. Există modele care pot fi echipate inclusiv pe mașini sport sau de lux, adăugând un aspect impresionant mașinii și, în funcție de marcă, calități bune la nivel de manevrabilitate și forță.

Există modele de anvelope pe 22 care sunt fabricate la standarde înalte și care promit performanțe deosebite pe carosabil sau în condiții off road. Unul dintre modelele interesante de anvelope 22 inch este Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico (anvelope de vară) dezvoltate pentru sportivitate și performanță pe carosabil și siguranță maximă în condiții off road. Sunt potrivite, conform producătorului, pentru șoferii care vor un nivel mare de aderență și apreciază un răspuns precis la nivel de direcție. Numite Asimmetrico, aceste cauciucuri 22 inch au un profil asimetric al benzii de rulare realizat astfel încât anvelopa să poată livra o tracțiune îmbunătățită și o distanță mai scurtă de frânare.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 22 PRET BUN?

Atunci când ești în căutarea unor cauciucuri 22 inch, trebuie să ai în vedere mai multe variabile. Primul și cel mai important, adesea ignorat de șoferi, ține de obiceiurile tale la volan. Poți stabili o listă de trăsături prioritare pentru noua ta anvelopă, în funcție de viteza cu care circuli cel mai des, de modalitatea în care frânezi sau de felul în care te-ai obișnuit să frânezi. Este ideal să alegi o anvelopă care să te susțină, care nu este neapărat cea mai scumpă sau fabricată de un producător de top.

Apoi poți folosi un comparator de anvelope cum este cel de pe euro-cauciucuri. Acolo poți analiza până la patru modele diferite de anvelopă, din punct de vedere al indicilor, standardelor și etichetelor UE dar și al prețului, pentru a te asigura că alegi cel mai bun produs pentru tine și mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 505
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 505
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus