Filtrul cautat

Anvelope R17.5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI 17.5 – PENTRU CAMIOANE

Dimensiunile de anvelope 17.5 sunt destinate camioanelor. Pentru a decide asupra celor mai bune cauciucuri r17.5, pe lângă marca pe care o alegi, trebuie să cunoști și specificitățile din construcție care asigură stabilitatea și rezistența în cazul acestor anvelope.

Canelurile din banda de rulare trebuie să asigure o rezistență bună la uzură și o aderență peste medie, în orice condiții de drum (există situații în care aceste caneluri sunt fabricate din două tipuri de materiale diferite). Pentru o rezistentă structurală a anvelopei, unele produse au cabluri de oțel introduse în compusul de cauciuc și elemente de ranforsare pentru talon. Toate aceste trăsături ale unei anvelope pe 17.5 sunt realizate pentru ca aceasta să reziste unei greutăți mai mari decât în cazul unui autoturism mic.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 17.5 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unor anvelope r17.5, înainte de a alege marca, trebuie să prioritizezi acele trăsături de care ai absolută nevoie. Această analiză poate fi făcută având în vedere drumul, încărcătura, obiceiurile șoferului (viteză moderată sau mare, viraje din scurt etc.) și chiar condițiile meteo din regiunea în care va fi condus autovehiculul. Apoi, poți face un mic research asupra mărcilor de anvelope – în funcție de bugetul pe care îl ai disponibil, poți analiza istoricul unui anumit producător, dar și rezultatele la teste sau review-urile disponibile pe internet referitoare la un anumit produs.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 381
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 381
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus