Filtrul cautat

Anvelope R12

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI R12

O pereche de anvelope r12 sunt de fapt cele mai mici posibile pentru mașini de pasageri, la un diametru de 30.38 de cm. Datorită acestei mărimi compacte, aceste anvelope 12 inch sunt destinate doar mașinilor mici, fiind mai rare, dar totuși în variante de vară, de iarnă sau all season, ca majoritatea mărimilor de cauciucuri.

CAUCIUCURI 12 INCH – MAȘINI MICI, MOTOCICLETE SAU REMORCI

În general, tendința pe piața de anvelope este către mărimi mai mari, care au ca și calități stabilitatea, greutatea ce poate fi încărcată pe ele și chiar și rezistența la uzură.

Un model de anvelope pe 12 inch poate fi montat pe vehicule de mici dimensiuni, pe motociclete dar sunt folosite și pentru rulote.

Acest model de cauciucuri 12 inch nu e doar mai mic, ci de obicei vine în variante și mai înguste, dar gândite astfel încât să-și păstreze stabilitatea. Astfel, cauciucurile de 12 au o suprafață de contact mai mică decât modelele de cauciucuri mai late. Deci, acestea vor susține cu succes mașini micuțe, de oraș sau remorci, adica vehicule care nu au foarte multă forță.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 12 PRET MIC?

În general, atunci când te-ai decis asupra unei mărci de cauciucuri, poți folosi atât formularul de căutare de pe euro-cauciucuri cât și comparatorul de produse de aici. Astfel te asiguri că ai acces la mai multe oferte, din partea magazinelor online de top ce comercializează anvelope pe piața românească.

Înainte de a alege marca viitoarelor tale anvelope, e important să stabilești care sunt trăsăturile prioritare a acestora. Există anvelope care au o foarte bună manevrabilitate, altele care îți vor oferi o distanță excelentă de frânare, altele o aderență peste medie etc. Este important să stabilești prioritățile o dată în funcție de buget dar și în funcție de obiceiurile tale de condus – dacă mergi cel mai des cu viteză, în afara orașului, ai nevoie de o bună stabilitate și de aderență. Dacă mergi mai degrabă moderat și nu prea ieși cu mașina din oraș, poți să îți îndrepți atenția către un cauciuc care să fie rezistent și care să îți ofere o economie la carburant. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 788
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 788
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus